Campus Het Spoor logo

Campus Het Spoor

Begonialaan 34 - 2400 Mol

3de graad

BEdrijfsorganisatie

De studierichting Bedrijfsorganisatie is een studierichting in de dubbele finaliteit, gericht op een specifieke waaier aan opleidingen in het hoger onderwijs waar bedrijfseconomie met focus op boekhouden en Human Resources (HR) centraal staat evenals een mogelijke toegang tot de arbeidsmarkt.

Leerlingen leren enerzijds inhouden uit algemene economie en toegepaste bedrijfswetenschappen en recht. Anderzijds voeren ze handelingen uit met betrekking tot de ondersteuning van een efficiënt boekhoudkundig, financieel en HR-beheer.

Bedrijfsorganisatie wordt als domeingebonden studierichting aangeboden in de derde graad. De basisvorming is dezelfde als voor alle andere studierichtingen binnen de dubbele finaliteit. 

Thomas De Peuter

Thomas De Peuter

Wat Bedrijfsorganisatie voor mij zo boeiend maakt is het omzetten van de theorie naar de praktijk. Dit zorgt er voor dat je de leerstof nog beter kan begrijpen en toepassen. Daarnaast ga je actief op verkenning in de handelswereld en word je helemaal opgeleid tot beginnend boekhouder. Interesse in economie, administratie en wiskunde zijn zeker een must!

Webdesign – ICT DIENST REGIO OOST | Privacy Beleid – cookiebeleid

Uw inschrijving voor de 2de/3de graad is geslaagd!

Hier nog tekst toevoegen naar keuze met onderaan eventueel een knop om het document af te drukken.