Campus Het Spoor

Begonialaan 34 - 2400 Mol

Visie

BIJ ONS KAN JE ALLE RICHTINGEN UIT

Campus Het Spoor biedt een brede waaier aan opleidingen en onderwijsniveaus. Van Latijn tot Elektromechanica, alle wegen liggen voor je open. Op basis van je interesses en ambities kies je je eigen richting. De leerkrachten begeleiden je hierbij.

IEDEREEN BEREIKT ZIJN EINDBESTEMMING

Samen met jou bekijken we je eindbestemming en hoe er te geraken. Wil je bijvoorbeeld na je middelbaar verder studeren of liever zo snel mogelijk aan de slag? Ben je vooral geĂŻnteresseerd in wetenschappen of in talen? Werk je liever meer zelfstandig of volgens een vast stramien? Campus Het Spoor biedt diverse leersporen aan zodat elk kind de eindbestemming bereikt die past bij wie hij is en wat hij wil bereiken.

EERSTE KLAS SERVICE

We zorgen ervoor dat jij veel leert, dat je je kennis en vaardigheden vergroot. Maar we doen meer dan dat. We willen namelijk dat je opgroeit tot een persoon die andere mensen en uitdagingen zelfzeker tegemoet treedt. Zelfvertrouwen is een grote troef. Daarom bieden we je een eersteklasomgeving met rust, structuur en onderlinge solidariteit. Naast een positieve sfeer binnenshuis, laten we je ook zoveel mogelijk proeven van de wereld buitenshuis. Uitstappen, stage, vakoverschrijdende projecten, deelname aan goede doelen, gastsprekers… dagen je uit en stimuleren je geloof in eigen kunnen.

Webdesign – ICT DIENST REGIO OOST | Privacy Beleid – cookiebeleid

Uw inschrijving voor de 2de/3de graad is geslaagd!

Hier nog tekst toevoegen naar keuze met onderaan eventueel een knop om het document af te drukken.